Fleet Complete satser i Norge

30 juni, 2020
Sandefjord, Norge

Fleet Complete lanserer ny sporingsteknologi som overvåker arbeidsverktøy for full kontroll og effektive arbeidsdager

Med en historisk økning av hjemmekontorer har kravet til utstyrskontroll for selskaper med verktøy og maskiner økt dramatisk, ettersom de nå er uten tilsyn på mange arbeidsplasser. Telematikkselskapet Fleet Complete, som er ledende innen flåtekontroll og utstyrskontroll over hele verden, har lyttet til markedets behov og lanserer nå en helt sporingsteknologi som sporer og kontrollerer lokasjonen av alle slags utstyr uten egen strømkilde, døgnets alle tider.

Sporer utstyr

Teknologien bak den nyeste utstyrssporingsløsningen på markedet, Fleet Complete AT2, gir deg full kontroll over hvor utstyret er lokalisert, døgnet rundt. Ansatte slipper dermed å kaste bort dyrebar arbeidstid på å lete etter utstyr, verktøy og maskiner. Og lokalisere utstyret direkte i en digital kart. Dette effektiviserer det daglige arbeidet og sparer mange telefonsamtaler mellom ansatte.

Enheten er diskret i størrelsen (85 x 63 x 24 mm) og plasseres enkelt på valgfritt utstyr, for eksempel tilhengere, containere, paller, sykler og stiger. I tillegg er enheten vanntett for å tåle det nordiske klimaet året rundt.

Les mer om sporsenderen her ->

Bevegelsessensor varsler ved uvanlig bevegelse

Hvis utstyr som containere eller lignende, som ikke beveger seg mer enn en gang i måneden, plutselig begynner å bevege seg, aktiveres AT2-enhetens bevegelsessensor og advarer deg som eier. Du kan også stille inn arbeidstid og motta varsler hvis utstyret flyttes etter arbeidstid.

Med et klikk åpner du det digitale kartet for å spore utstyret og kan informere politiet hvis det handler om ulovlig bruk og tyveri av utstyr. Tracking-løsninger resulterer vanligvis også i en lavere forsikringspremie, så ikke glem å informere forsikringsselskapet om det nye sikkerhetstiltaket ditt.

Lavere forsikringspremie og optimalisert batteriløsning

Systemer for utstyrskontroll gir vanligvis en lavere forsikringspremie, så brukerne anbefales å kontakte forsikringsselskapet for å informere om det nye sikkerhetstiltaket, som er mer eller mindre nødvendig i tider der utstyret i mange tilfeller er uten tilsyn i ubestemt tid.

Tradisjonelle utstyrskontrollsystemer må sendes til leverandøren når batteriets levetid er over, dette har utviklerne bak Fleet Complete AT2 optimalisert. I stedet for å måtte sende inn utstyret ditt og vente på levering for ett kostbart batteribytte, kan du med Fleet Complete AT2 gjøre det raskt og enkelt hjemme eller på jobben. Med standard AAA-batterier aktiveres enheten igjen og varer i opptil 3 år til.

Om Fleet Complete

Fleet Complete® er en ledende global IoT-leverandør av tilkoblet kjøretøyteknologi, elektronisk kjørebøk, utstyrskontroll og prosjektstyring som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

Pressekontakt

Fanny Anselin
Markedsansvarlig, Fleet Complete Norge
fanny.anselin@fleetcomplete.com